28 Ekim 2009 Çarşamba

Yeşimspor'da Bölgesel Lig Heyecanı


Yeşimspor, genç takım ağırlıklı kadrosuyla Bölgesel Lige hazırlanıyor.

2009 – 2010 Sezonunda EBBL de mücadele edecek olan Yeşimspor A Takımı, ağırlığını genç takım oyuncularının oluşturduğu kadroyla mücadele edecek. Çalışmalarını Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda sürdüren Yeşimsporlu oyuncular, oldukça yoğun geçen yaz çalışma programının ardından teknik taktik ağırlıklı antrenmanlarla lige hazırlanıyorlar.
EBBL nin 7-8 Kasım haftası başlayacak olan lig maratonunda 7 takımlı C Grubunda mücadele edecek olan Yeşimspor,ligin 1.haftasında Bilecik Belediyespor’a konuk olacak.

Bölgesel Lig’deki ilk senelerini tecrübe yılı olarak gördüklerini söyleyen Yeşimspor Baş Antrenörü Cem ÇAĞAL ‘’ Genç takımımızın tamamı A Takımımızda oynayarak deneyim kazanacaklar. Oyuncularımız geliştikçe biz de hedefimizi büyüteceğiz.Genç oyuncularımızla bu sezon ne kadar çok kademe geçersek o kadar çok maç oynamış olacağız.En büyük amacımız da bunu başarabilmek ‘’ dedi.

Bu sezon genç oyunculardan oluşan kadrosu ile Bölgesel Lig’e hazırlanan Yeşimspor A takımı, İzmir’de bu hafta sonu İzmir B.Belediye ve Karşıyaka’nın konuğu oldu. İlk maçında İzmir B.Belediyespor’a 82-73 mağlup olan Yeşimspor, ikinci maçında ise Karşıyaka’yı 74-54 mağlup etti.

kaynak: cemcagal.com

Hiç yorum yok: