19 Kasım 2009 Perşembe

Takımlarımızın Maç Programı (20-21-22 Kasım)




20 Kasım 2009 Cuma

15.00 Finalspor - Pertevniyal (Final Okulları Spor Salonu)

3 galibiyetli A grubu beşincisi Finalspor ve Efesli gençlerin oluşturduğu 2 galibiyetli Pertevniyal. Finalspor son haftaların formda takımı özellikle Bursada kolay maç vereceklerini sanmıyorum. Pertevniyalde eski dost kelepçe Alper ortalama 10-15 dakika ile gençlere eşlik ediyor. İş güç olmayacak izleyeceksin aslında şu maçı. Orhan Hacıyevayı da canlı izlemiş olurduk.


21 Kasım 2009 Cumartesi

17.00 Oyak Renault - Mersin B.B. (Bursa Atatürk Spor Salonu)

Cumartesi günü Bursa TBL menüsünde bu hafta Oyak - Mersin maçı var. Hafta içi Cemal Nalga olayı nedeniyle çok gündeme geldi Oyak Renault. Lige iyi başlamayan Mersin geçen hafta ilk galibiyetini almıştı. Kadroları fena değil Renault'a oranla ama Renault bu tip hedef maçlarında kolay kolay teslim olmaz rakibine. Ben son ana kadar her iki tarafında maçı koparamayacığını ve kazananın son dakikalarda daha az hata yapan takımın olacağını düşünüyorum.


22 Kasım 2009 Pazar

16.00 Banvit - Tofaş (Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu)

Geçen hafta evinde Erdemire kaybeden Tofaşta bu hafta yeni transfer Brandon Bowman da kadroda olacak. Bakalım Bowman'ın katılışıyla Nihat İziç süreleri nasıl dağıtacak? Banvit Tofaş'ın aksine zor bir fikstürle başladı lige. Bir ay önceki hazırlık maçını 73-65 Tofaş kazanmıştı ama sonuçta hazırlık maçıydı. Ev sahibi daha avantajlı görünsede, Tofaş geçen haftaki kötü savunmasını bu maçta düzeltebilirse maça ortak olabilir.

Hiç yorum yok: