18 Kasım 2009 Çarşamba

Zahmet Oldu !




Malum Oyak Renault ligin ilk haftasında oynanan Galatasaray Cafe Crown maçında Cemal Nalga için itiraz etmişti.
19 Ekimde yapılan itiraz başvurusu tam 4 hafta sonra cevaplanmış. Tabiki beklenen olmuş ve ceza reddedilmiş. Zaten ortada garip bir durum vardı, yönetmeliklerde böyle bir boşluğun olması oldukça düşündürücü. Her neyse 4 hafta geçti demiştik ya işin asıl traji-komik yönü aynı itirazı 2 gün önce Fenerbahçe Ülkerinde yapmış olmasıydı. Sanırım TBF Disiplin Kurulu Fenerbahçe'nin bu itirazı sonrası tutuşmuş ve hemen bir cevap verme gereği duymuş. Hoş açıklama Oyak Renault maçındaki itiraz için yapılmış ama ne hikmetse bunun için 4 hafta beklemiş devgili Disiplin Komitesi. Gerçi böyle bir federasyondan neyi bekliyoruz ki biz?
Açıklamanın haberi burada.
Denilmişki : " TBF Yönetim Kurulu, 17 Ekim 2009 tarihinde Abdi İpekçi Spor Salonunda, Galatasaray Cafe Crown - Oyak Renault takımlarının arasında oynanan Beko Basketbol Ligi müsabakasında; Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Cemal Nalga ile ilgili bir açıklamada bulundu."
Yahu siz daha maçın hangi gün olduğundan haberdar değilsiniz, maç 19 Ekim 2009 tarihinde oynandı. Sizin alacağınız hangi karara insanlar nasıl güvenecek bilmiyorum.
Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim!

Hiç yorum yok: