19 Aralık 2009 Cumartesi

İlahi Adalet Dedikleri Böyle Birşey Olsa Gerek


Dün gece maç bittiği anda ağzımdan çıkan ilk cümle bu şekildeydi. "Yukarıda Allah Var, İlahi Adalet dediğin böyle birşeymiş demekki."
85. Dakikada Ergiç'in o topu göğsüyle indirmesinden sonra yaşanılanları hatırlamıyorum desem yeridir. Ozan'ın topla birlikte sola süzülüşü, ortayı yapması, Zapo'nun yükselmesi, o topu kaleci için çok zor bir noktaya göndermesi, uzatmalarda Ivankovun havada uzaması...
Maç için yazılacak o kadar çok şey var ki aslında. Son yıllarda Bursa şehrini hiç bu kadar motive ve inanmış gördüğümü hatırlamıyorum. İlk yarıda o zemine rağmen sergilenen resital, ikinci devre Sercan'ın kaçırmaya devam etmesi, koridorda Denizli'den fırçayı yiyen "kalfa"nın ortaya çıkması ve maçın 2-1'e gelmesi. Hepimizin sinirden ve üzüntüden gözleri buğulanmışken kalfa varsa bizde de Usta Sağlam'ın ortaya çıkşı ve Ömer'i forvet olarak oyuna sokması. Uzun yıllar unutulamayacak bir galibiyet aldık İnönü'de. Saat 02:00'de Yalova Topçular İskelesinde yaşanılanlar burada.

O SENE BU SENE OLSUN...

1 yorum:

sarkık libero dedi ki...

bursa şehrini seven ve bir sürü bursalı arkadaşı olan biri olarak sizi tebrik ediyorum
karşılama muhteşem olmuş.
Bir tarafta adamlığını ve kalitesini bir kez daha kanıtlayan sağlam, öbür tarafta kendini bir kez daha kanıtlayan denizli.
Hakeme söylenecek bir şey yok zaten.
bu hakemler varken o sene bu sene olmaz güzel arkadaşım.
hiç bir zaman olmaz maalesef.
umarım ilahi adalet tüm sene boyunca işlemeye devam eder.